lovasreiki.n.nu

Isa Nordström certifierad healer och Reikiterapeut.

Om mig

Jag heter Isa Nordström och jag har varit Reikiterapeut i elva år. Jag blev färdig Reiki-Master 2009. Förutom Reiki så är jag även utbildad inom schamansk healing, främst från Inkaindianernas healingtraditioner.

Jag är socionom och rehabiliteringsvetare vilket jag tycker att jag har stor nytta av i mötet med människor som jag ger healing till. Jag ser healing som både förebyggande och rehabiliterande friskvård.

Under flera år hade jag en Reikipraktik utanför Eslöv i Skåne som jag tvingades lägga ner på grund av flytt. Nu har jag slagit mig till ro och åter fått möjligheten att arbeta som Reikiterapeut och healer.

Mellan åren 2007-2010 utbildade jag mig inom flera olika healingtraditioner på sinnlig kunskap där Solkarina Hammare var min lärare och mentor.

Redan som barn var jag medveten om att jag kan använda mina händer för att hela, vilket jag sedan har valt att utveckla. Jag är även medial och har tidigare arbetat som "spådam", något som jag slutade med ganska snabbt eftersom jag fann att jag inte kunde hjälpa människor på det sätt jag önskade. Framtiden är bara en spegling av nuet och i allra högsta grad påverkningsbar. Det innebär att vi alla har fullt ansvar för alla våra handlingar - skyll aldrig på ödet!

Mitt liv har varit brokigt och svårt många gånger men jag är övertygad om att smärta och svårigheter trots allt erbjuder människan möjligheten att använda sig av kärlek, empati och välviljai sin strävan framåt. Genom svårigheter blir vi stärkta och kan man undvika hat, bitterhet och ett destruktivt levnadssätt finns det enormt mycket positivt energi omkring oss som vi kan använda i ljusets tjänst.

Tack för din tid!

Välkommen

Välkommen till www.lovasreiki.n.nu.

Jag ger gratis distanshealing två kvällar i veckan. Jag finns i Gislaveds kommun och jag gör hembesök om du inte bor alltför långt ifrån. Ta kontakt via mejl.

 

Länkar