lovasreiki.n.nu

Isa Nordström certifierad healer och Reikiterapeut.

Om Reiki

Reiki är en healingmetod som har sina rötter i Tibet. Den form av Reiki som idag utövas i västvärlden utvecklades i Japan och fördes hit under 60-talet. 

Det har forskats mycket på Reiki både i Sverige och i utlandet. Metoden har en vetenskapligt bevisad effekt och klassas i Sverige som rehabiliterande friskvård av skatteverket.

Reiki hjälper kroppen att självläka och har visat sig vara särskilt effektiv mot olika former av smärttillstånd i kroppen, mot stressrelaterade problem samt mot psykisk ohälsa i form av ångest och oro.

"Rei" betyder universiell och "ki" betyder livsenergi. Reiki är universiell livsenergi som förmedlas till patienten via Reikiterapeuten. Universum består av ett oändligt lager av energier i olika hög frekvens. Då man ger Reiki får patienten alltid den energi just hen behöver. Det är alltså inte Reikiterapeuten som ger av sin egen energi!

Som healer fungerar man endast som en pipeline mellan universum och patienten.

Så här går det till! När du kommer till mig så börjar vi med ett litet samtal där du berättar om ev. problem och vad du vill ha hjälp med. Sedan får du lägga dig på en behandlingsbänk, fullt påklädd och med en filt över dig om du vill. Jag förklarar sedan hur behandlingen går till. Jag kommer att lägga mina händer i olika positioner direkt på din kropp. Reikibehandlingen är utformad så att hela din kropp och alla dina energikanaler täcks in. En helkroppsbehandling bruka ta ca en timme men den första behandlingen tar ofta längre tid.

Om du istället får en distansbehandling så vill jag att du lägger dig ner bekvämt och slappnar av. Tänk dig att en lucka öppnas mitt uppe på ditt huvud. Föreställ dig sedan att vitt ljus strömmar in genom luckan och uppfyller hela din kropp. Jag sänder Reiki i ca tjugo minuter. Ligg kvar så länge du vill och behöver. Tänk dig sedan att luckan i ditt huvud stängs igen. Om du har svårt för att visualisera så bara slappna av och vila dig. Du kommer att få del av energin ändå.

Upplevelsen av en behandling varierar mycket men de flesta känner sig varma och uppfyllda av ett fridfullt lugn. Många somnar under behandlingen. Vissa får mediala upplevelser. Alla får oavsett vad de upplever en kraftfull healing som kommer att påverka kropp och själ positivt.

Här kan du läsa om Reiki och andra healingformer.

Välkommen

Välkommen till www.lovasreiki.n.nu.

Jag ger gratis distanshealing två kvällar i veckan. Jag finns i Gislaveds kommun och jag gör hembesök om du inte bor alltför långt ifrån. Ta kontakt via mejl.

 

Länkar